Vonalmenti előtető

A vonalmenti előtetők konzolosan maximálisan 100 cm-es kinyúlást biztosítanak. Cserébe nincsen semmilyen extra tartószerkezet az üvegek alatt vagy a külső szélén, teljesen szabad érzetet biztosítva alatta. A tető szélessége bármennyi lehet a megrendelői igények szerint.

Rögzítés

A fogadó beton szerkezetre oldalról kerülnek felfúrásra a vonalmenti alumínium tartó elemek, ebbe kerül rögzítésre gumiprofil közé az edzett, furatolt biztonsági üveg.

Üvegezés

A szükséges üvegvastagság 8+8mm edzett ragasztott biztonsági üveg. Az üveg általában víztiszta, de lehet opál, vagy színezett is igény szerint, felár ellenében.

Árszint

Elterjedt, keresett elegáns kivitelű előtető a vonalmenti korlátokhoz illeszkedő stílusban. A vastagabb üvegezésük miatt az árunk felső-közép kategóriába esik az előtetők között.

Tisztítás

Mind az alumínium, mind az üveg felületek egyszerűen, az egyébként megszokott eszközökkel és tisztítószerekkel tisztíthatók.

Hova kerül, kik választják

Általánosan kedvelt magasabb áru típus, főleg olyan helyekre ahol fontos a modern elegancia és a zavartalan kilátás és elegendő a 100 cm-es kinyúlás.

Az ajánlatkérés lépései

Üvegkorlát építés
Ajánlatkérés