Erkélykorlát ötletek, hogy elkápráztassa családját, vendégeit

Böngésszen a lehetséges erkélykorlát ötletek között, merítsen a számtalan kreatív ötletből, majd kérjen ajánlatot a kivitelezésre. Gyorsan elkészítjük.

Amikor üveg erkélykorlátot szeretne építtetni általában 3 üvegezett megjelenési forma közül választhat.

 

Üvegezett változatok

Gyakorlati szempontból az üvegezett korlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így akadálytalan kilátást biztosít kertjére vagy a környező panorámára, viszont védelmet gyújtanak az erős szelekkel szemben.

Az alumínium szerkezet miatti itt is kiemelendő a tartósság és karbantartás mentesség. Felejtse el a lecsiszolást és az újrafestést! Üvegezésük minden esetben biztonsági üveg. Üvegezésről bővebben…

Oszlopos üvegkorlát legyen?

Teheti parapet falra is…

Vonalmenti (alsósines) rögzítésű?

Pontmegfogott rögzítésű?

Lépcső mellé?

Segítünk a választásban!

Oszlopos üvegkorlát

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Általánosan elterjedt üvegkorlát fajta, melynek előnye, hogy ötvözi teraszán a kapaszkodó nyújtotta biztonságérzetet, a nagy üvegfelület nyújtotta nyitottsággal. Üvegezése 4+4mm-es biztonsági, élcsiszolt.

Részletek
Vonalmenti üvegkorlát

VONALMENTI ÜVEGKORLÁT

Ezeknél a típusoknál felhasznált üvegek vastagabbak, így nem szükséges oszlop a rögzítéshez. A padlóba süllyeszthető vonalmenti tartó modern hatást kölcsönöz, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek
Pontmegfogott üvegkorlát

PONTMEGFOGÁSOS ÜVEGKORLÁT

A tartószerkezet további csökkentése pontszerű megfogással érhető el, ami exkluzív eleganciát kölcsönöz ezeknek az üvegkorláttípusoknak akár a lépcső mellett is, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek

Az ajánlatkérés lépései

Üvegkorlát építés
Ajánlatkérés