Erkélykorlát típusok összehasonlítása

Hasonlítsa össze az erkélykorlát típusokat, nézze a lehetőségeket, majd kérjen ajánlatot a kivitelezésre. Mi kivitelezzük Önnek hogy az otthona dísze legyen

Amikor erkélyére korlátot építtetni vagy  meglévőt kicserélni szeretné általában 2 üveg nélküli és 3 üvegezett megjelenési forma közül választhat.

Üveg nélküli változatok

Függőleges vagy vízszintes pálcás korlát típusok. Ezeknél a típusoknál az alumínium oszlopok között vízszintesen vagy függőlegesen több alumínium pálca van felszerelve.

Előnyük az alumínium szerkezet miatti tartósságon és karbantartás mentességen kívül a kedvező ár. Egyszerűbben szerelhetők, és mivel nincs üvegezett része, általában rövidebb határidővel tudjuk őket telepíteni.

Erkélykorlát üvegezett változatok

Oszlopos, vonalmenti vagy pontmegfogásos típusok. Bővebben…

Gyakorlati szempontból az üvegezett korlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így akadálytalan kilátást biztosít a környezetére, a környező panorámára, viszont védelmet gyújt az erős szelekkel szemben. Teljesen biztonságosak, még a pontmegfogásos típusok is.

Közülük az oszlopos a kedvezőbb árfekvésű, a vonalmenti és pontmegfogott a költségesebb megoldások.

Az alumínium szerkezet miatti itt is kiemelhető a tartósság és karbantartás mentesség. Üvegezésük minden esetben biztonsági, vonalmenti és pontmegfogásos esetekben edzett biztonsági üveg. Biztonsági üvegezésről bővebben…

Oszlopos erkélykorlát

Árajánlatkérésnél ha már tudja kérjük válassza ki milyen típust szeretne.

Segítünk a választásban!

Oszlopos üvegkorlát

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Általánosan elterjedt üvegkorlát fajta, melynek előnye, hogy ötvözi teraszán a kapaszkodó nyújtotta biztonságérzetet, a nagy üvegfelület nyújtotta nyitottsággal. Üvegezése 4+4mm-es biztonsági, élcsiszolt.

Részletek
Vonalmenti üvegkorlát

VONALMENTI ÜVEGKORLÁT

Ezeknél a típusoknál felhasznált üvegek vastagabbak, így nem szükséges oszlop a rögzítéshez. A padlóba süllyeszthető vonalmenti tartó modern hatást kölcsönöz, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek
Pontmegfogott üvegkorlát

PONTMEGFOGÁSOS ÜVEGKORLÁT

A tartószerkezet további csökkentése pontszerű megfogással érhető el, ami exkluzív eleganciát kölcsönöz ezeknek az üvegkorláttípusoknak akár a lépcső mellett is, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek

Az ajánlatkérés lépései

Üvegkorlát építés
Ajánlatkérés