Terasz korlát ár

Amikor teraszkorlátot szeretne építtetni általában 5 megjelenési forma közül választhat, amiből 2 üvegezés nélküli, 3 üvegezett. Ezek különféle árszinteken helyezkednek el.

  1. Üveg nélküli változatok: Függőleges vagy vízszintes pálcás teraszkorlát típusok.

Előnyük az alumínium szerkezet miatti tartósságon és karbantartás mentességen kívül a kedvezőbb ár. Egyszerűbben telepíthetők, és mivel nincs üvegezett része, rövidebb határidővel egy lépésben tudjuk őket telepíteni.

Rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, mivel élettartamuk sokkal hosszabb, mint a fa vagy acél szerkezetű korlátoknak és nem igényelnek 1-2 évente újrafestést erős UV terhelés esetében sem.

  1. Üvegezett teraszkorlát változatok: Oszlopos, vonalmenti vagy pontmegfogásos típusok.

Gyakorlati szempontból az üvegezett korlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így akadálytalan kilátást biztosít kertjére vagy a környező panorámára, viszont védelmet gyújtanak az erős szelekkel szemben.

Közülük az oszlopos a kedvezőbb árfekvésű, a vonalmenti és pontmegfogásos az exkluzívabb, költségesebb megoldások. Kimagasló ár/érték aránnyal rendelkeznek az élettartamukra vetítve. Megjelenési formákról bővebben…

Az alumínium szerkezet miatti itt is kiemelendő a tartósság és karbantartás mentesség. Felejtse el a lecsiszolást és az újrafestést! Üvegezésük minden esetben biztonsági, vonalmenti és pontmegfogásos esetekben edzett biztonsági üveg.

Ennél pontosabb árat a helyszín alaposabb ismeretében tudunk adni. Kérjük töltse ki ajánlatkérési űrlapunkat és lehetőség szerint küldjön egy képet is a helyszínről.

Árajánlatkérésnél ha már tudja kérjük válassza ki milyen típust szeretne.

Segítünk a választásban!

Oszlopos üvegkorlát

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Általánosan elterjedt üvegkorlát fajta, melynek előnye, hogy ötvözi teraszán a kapaszkodó nyújtotta biztonságérzetet, a nagy üvegfelület nyújtotta nyitottsággal. Üvegezése 4+4mm-es biztonsági, élcsiszolt.

Részletek
Vonalmenti üvegkorlát

VONALMENTI ÜVEGKORLÁT

Ezeknél a típusoknál felhasznált üvegek vastagabbak, így nem szükséges oszlop a rögzítéshez. A padlóba süllyeszthető vonalmenti tartó modern hatást kölcsönöz, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek
Pontmegfogott üvegkorlát

PONTMEGFOGÁSOS ÜVEGKORLÁT

A tartószerkezet további csökkentése pontszerű megfogással érhető el, ami exkluzív eleganciát kölcsönöz ezeknek az üvegkorláttípusoknak akár a lépcső mellett is, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek

Az ajánlatkérés lépései

Üvegkorlát építés
Ajánlatkérés