Oszlopos üvegkorlát

Az oszlopos üvegkorlátok a leginkább kedvelt típusok az üvegkorlátok közül. Könnyen felismerhetjük őket, mivel 100-120 cm osztásokkal egy-egy függőleges oszlopot láthatunk köztük biztonsági üvegezéssel, felül kapaszkodóval.

Rögzítés

Az oszlopok általában valamilyen beton felülethez tüskékkel vagy acél dűbelekkel rögzülnek. Kerülhetnek függőlegesen a betonlemezre, vagy oldalról az erkélylemezre. Az oszlopok közé kerülnek az egyedileg gyártott üveg elemek.

Üvegezés

Ezeknél a típusoknál 2 rétegű ragasztott biztonsági üvegezést használunk az előírás szerint. Vastagsága 4+4 mm csiszolt élekkel. Az üveg lehet víztiszta vagy felár ellenében opál.

Oszlopos uvegkorlat szerkezet

Árszint

Az üvegezett korlátok közül az oszlopos változatok a legkedvezőbb árfekvésűek köszönhetően az erősebb alumínium tartószerkezetnek és így vékonyabb üvegezésüknek.

Tisztítás

Mind az alumínium, mind az üveg felületek egyszerűen, az egyébként megszokott eszközökkel és tisztítószerekkel tisztíthatók.

Hova kerül, kik választják

Általánosan kedvelt kedvező áru típusok, széleskörű használatra egyenes szakaszokra vagy lépcső mellé.

Az üvegkorlátok általános ismertetőjét itt találja.

Ajánlatot kérek!

Segítünk a választásban!

Oszlopos üvegkorlát

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Általánosan elterjedt üvegkorlát fajta, melynek előnye, hogy ötvözi teraszán a kapaszkodó nyújtotta biztonságérzetet, a nagy üvegfelület nyújtotta nyitottsággal. Üvegezése 4+4mm-es biztonsági, élcsiszolt.

Részletek
Vonalmenti üvegkorlát

VONALMENTI ÜVEGKORLÁT

Ezeknél a típusoknál felhasznált üvegek vastagabbak, így nem szükséges oszlop a rögzítéshez. A padlóba süllyeszthető vonalmenti tartó modern hatást kölcsönöz, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek
Pontmegfogott üvegkorlát

PONTMEGFOGÁSOS ÜVEGKORLÁT

A tartószerkezet további csökkentése pontszerű megfogással érhető el, ami exkluzív eleganciát kölcsönöz ezeknek az üvegkorláttípusoknak akár a lépcső mellett is, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek

Az ajánlatkérés lépései

Üvegkorlát építés
Ajánlatkérés