Teraszkorlát különféle típusok bemutatása és készítése garanciával

Teraszkorlát típusok, többféle megjelenési forma, többféle rögzítési mód üvegezetten vagy anélkül. Széles választék, gyors, pontos kivitelezés.

Amikor teraszkorlátot szeretne építtetni általában 2 üveg nélküli és 3 üvegezett megjelenési forma közül választhat.

Teraszkorlát – Üvegezett változatok:

Oszlopos, vonalmenti vagy pontmegfogott típusok.

Gyakorlati szempontból az üvegezett teraszkorlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így akadálytalan kilátást biztosít kertjére, medencéjére vagy a környező panorámára, viszont védelmet gyújt az erős szelekkel szemben. A terasz korlátok teljesen biztonságosak, még a pontmegfogásos típusok is.

Közülük az oszlopos a kedvezőbb árfekvésű, a vonalmenti és pontmegfogásos típusok a vastagabb és erősebb üvegezésük miatt a költségesebb megoldások. Típusokról bővebben…

Az alumínium szerkezet miatt itt is kiemelhető a tartósság és karbantartás mentesség. Üvegezésük minden esetben biztonsági, vonalmenti és pontmegfogott esetekben edzett biztonsági üveg. Üvegezésről bővebben itt olvashat.

Teraszkorlát – Üveg nélküli változatok:

Függőleges vagy vízszintes pálcás korlát típusok. Ezeknél a típusoknál az alumínium oszlopok között vízszintesen vagy függőlegesen több alumínium pálca van felszerelve. A korlát tetején kapaszkodóval rendelkeznek.

A terasz korlátok üvegezett változataihoz képest nagyobb térelválasztó hatásuk van.

Árajánlatkérésnél ha már tudja, kérjük válassza ki milyen típust szeretne.

Segítünk a választásban!

Oszlopos üvegkorlát

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Általánosan elterjedt üvegkorlát fajta, melynek előnye, hogy ötvözi teraszán a kapaszkodó nyújtotta biztonságérzetet, a nagy üvegfelület nyújtotta nyitottsággal. Üvegezése 4+4mm-es biztonsági, élcsiszolt.

Részletek
Vonalmenti üvegkorlát

VONALMENTI ÜVEGKORLÁT

Ezeknél a típusoknál felhasznált üvegek vastagabbak, így nem szükséges oszlop a rögzítéshez. A padlóba süllyeszthető vonalmenti tartó modern hatást kölcsönöz, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek
Pontmegfogott üvegkorlát

PONTMEGFOGÁSOS ÜVEGKORLÁT

A tartószerkezet további csökkentése pontszerű megfogással érhető el, ami exkluzív eleganciát kölcsönöz ezeknek az üvegkorláttípusoknak akár a lépcső mellett is, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek

Az ajánlatkérés lépései

Üvegkorlát építés
Ajánlatkérés