Válogatott teraszkorlát ötletek

Amikor teraszára korlátot szeretne építtetni általában 2 üveg nélküli és 3 üvegezett megjelenési forma közül választhat. Különféle megjelenések, stílusok, illeszkedések a környezethez.

  1. Üvegezés nélküli típusok

Előnyük az alumínium szerkezet miatti tartósságon és karbantartás mentességen kívül a kedvezőbb ár. Egyszerűbben telepíthetők, és mivel nincs üvegezett része, rövidebb határidővel egy lépésben tudjuk őket telepíteni.

Sokan mégis az üvegezett oszlopos korlátokat választják helyettük, mivel ebben az esetben nem nagy az árkülönbség.

  1. Üvegezett változatok

Gyakorlati szempontból az üvegezett korlátnak sok előnye van. Mivel kevesebb a látszó szerkezet így akadálytalan kilátást biztosít kertjére vagy a környező panorámára, viszont védelmet gyújtanak az erős szelekkel szemben.

Az alumínium szerkezet miatti itt is kiemelendő a tartósság és karbantartás mentesség. Felejtse el a lecsiszolást és az újrafestést! Üvegezésük minden esetben biztonsági üveg.

Árajánlatkérésnél ha már tudja kérjük válassza ki milyen típust szeretne.

 

Teraszkorlát ötletek a választáshoz

Segítünk a választásban!

Oszlopos üvegkorlát

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Általánosan elterjedt üvegkorlát fajta, melynek előnye, hogy ötvözi teraszán a kapaszkodó nyújtotta biztonságérzetet, a nagy üvegfelület nyújtotta nyitottsággal. Üvegezése 4+4mm-es biztonsági, élcsiszolt.

Részletek
Vonalmenti üvegkorlát

VONALMENTI ÜVEGKORLÁT

Ezeknél a típusoknál felhasznált üvegek vastagabbak, így nem szükséges oszlop a rögzítéshez. A padlóba süllyeszthető vonalmenti tartó modern hatást kölcsönöz, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek
Pontmegfogott üvegkorlát

PONTMEGFOGÁSOS ÜVEGKORLÁT

A tartószerkezet további csökkentése pontszerű megfogással érhető el, ami exkluzív eleganciát kölcsönöz ezeknek az üvegkorláttípusoknak akár a lépcső mellett is, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek

Az ajánlatkérés lépései

Üvegkorlát építés
Ajánlatkérés