Kötelező információk

  Ezek az adatok mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.


  Fontos információk

  Ezek az adatok fontosak, hogy minél pontosabb ajánlatot tudjunk Önnek adni. Kitöltésük nem kötelező.  Kiegészítő információk

  Ezek az adatok kiegészítőek, ha nem tudja vagy nem döntötte még el, ne aggódjon, segítünk a döntésben.


  Összesen 3 darab, maximum 15 mb nagyságú fájlt csatolhat, JPG, PNG, vagy PDF formátumban.


  Amennyiben egyedi igénye lenne, kérjük hívja a következő számot az ajánlatkéréshez: 06 70 314-0933
  vagy küldjön emailt az iroda[kukac]uvegkorlat.hu címre.

  Kitöltési útmutató

  Kivitelezés helyszíne: Kérjük itt azt adja meg hogy melyik településre fog az üvegkorlát telepítésre kerülni. Budapest és annak 100 km körzetében nem számolunk fel extra távolsági díjat.

  Korlát megjelenési formája: Mivel a üvegkorlátaink megjelenése (és ára) jelentősen eltér egymástól, kérjük adja meg hogy melyik típust szeretné kiviteleztetni.

  Korlát hossza méterben: Az ajánlatkészítéshez az egyik legfontosabb információ a telepítésre kerülő korlát mennyisége (méterben).

  Előtető: Kiegészítő termékként telepítünk a vonalmenti rögzítésű korlátainkhoz hasonló megjelenésű, vonalmenti rögzítésű előtetőt is.

  Hőszigetelés vastagsága: Az hőszigetelés vastagságát azon a helyen kérjük megadni, ahol a korlát tartószerkezete az épülethez rögzül. Ez egy felülről rögzítős oszlopos korlátnál vagy felülről rögzített vonalmenti korlátnál a födém, míg pontmegfogásos korlát esetében általában a házfal.

  Kapaszkodó: Egyes korláttípusoknál a korlátelemek vagy az üveg tetején a kapaszkodó mindenképpen a rendszer része, más esetekben ez elhagyható. Kérjük adja meg a preferenciáját ezzel kapcsolatban.

  Átlagos magasság: Általános esetben a korlát elfogadott (szabvány) magassága a burkolattól 100 centiméter. Ettől speciális esetekben el lehet térni nagyobb és kisebb irányba is úgy hogy a korlát még biztonságos legyen.

  Tervek, képek: Amennyiben rendelkezésére állnak tervek és/vagy fotók a helyszínről azokat mindenképpen küldje el nekünk, mert nagyon sokat segít az árajánlat minél pontosabb elkészítésében.