Francia erkély

A francia erkély egy erkély nélküli erkélyajtó egy üvegkorláttal kombinálva. Előnye, hogy normál esetben egy ablakhoz képest az ajtó jóval nagyobb felületet biztosít arra, hogy a napfény és a friss levegő a lakásba jöjjön. Sok lakásnál ez az egyetlen lehetőség a környezettel közelebbi kapcsolatba kerülni.

Az ajtót kinyitva nyugodtan nekitámaszkodhatunk az üvegkorlátnak egy kávéval és élvezhetjük a tavaszi napsütést. Megfelelően kialakítva sokat hozzátehet az épület külső megjelenéséhez.

Rögzítés

Legtöbbször mindkét oldali rögzítést alkalmazunk a lehetőségekhez igazodva vagy egyenesen a falba, vagy merőlegesen a nyílászáróra rögzítjük a korlátot. A rögzítő sínek közé kerülnek az üvegtáblák.

Üvegezés

Ezeknél a típusoknál 2 rétegű ragasztott biztonsági üvegezést. Vastagsága 5+5 mm és 10+10 mm közötti a nyílászáró szélességétől függően, csiszolt és polírozott élekkel. Az üveg lehet víztiszta vagy felár ellenében opál.

Francia erkély

Francia erkély tisztítás

Mind az alumínium, mind az üveg felületek egyszerűen, az egyébként megszokott eszközökkel és tisztítószerekkel tisztíthatók.

Az üvegkorlátok általános ismertetőjét itt találja.

Ajánlatot kérek!

Segítünk a választásban!

Oszlopos üvegkorlát

OSZLOPOS ÜVEGKORLÁT

Általánosan elterjedt üvegkorlát fajta, melynek előnye, hogy ötvözi teraszán a kapaszkodó nyújtotta biztonságérzetet, a nagy üvegfelület nyújtotta nyitottsággal. Üvegezése 4+4mm-es biztonsági, élcsiszolt.

Részletek
Vonalmenti üvegkorlát

VONALMENTI ÜVEGKORLÁT

Ezeknél a típusoknál felhasznált üvegek vastagabbak, így nem szükséges oszlop a rögzítéshez. A padlóba süllyeszthető vonalmenti tartó modern hatást kölcsönöz, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek
Pontmegfogott üvegkorlát

PONTMEGFOGÁSOS ÜVEGKORLÁT

A tartószerkezet további csökkentése pontszerű megfogással érhető el, ami exkluzív eleganciát kölcsönöz ezeknek az üvegkorláttípusoknak akár a lépcső mellett is, 8+8mm edzett biztonsági üvegezéssel.

Részletek

Az ajánlatkérés lépései

Üvegkorlát építés
Ajánlatkérés