kezdő oldal

Edzett üveg zuhanykabin
Hajlítottüveg zuhanykabin
kapcsolható üvegű zuhanykabin
Nano bevonatos zuhanykabin
Polikarbonát zuhanykabin
Zuhanykabin harmonika üvegajtóval
Zuhanykabin kétszárnyas üvegajtóval
Zuhanykabin telesz-kópos üvegajtóval
Zuhanykabin tolóajtóval
Zuhanykabin vasalat

Zuhanykabin 1

Zuhanykabin 2

Zuhanykabin 3

Zuhanykabin 4

Zuhanykabin 5

Zuhanykabin 6

Zuhanykabin 7

Zuhanykabin 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyári zuhanykabinok nagy választéka áll az emberek számára különbözőek. A gyári zuhanykabin bekötését kell csak előkészíteni. A gyári zuhanykabinnak fix a mérete. Az általunk kivitelezett zuhanykabin méretében változtatható.

Az épített zuhanykabin a megrendelő igényei alapján alakítható ki. Az épített zuhany kabinhoz a megrendelő kiválaszthatja a neki tetsző vasalatokat. Az épített zuhanykabin elkészítéséhez használt anyagok jól bírják a fizikai terhelést, és nem használunk műanyagokat amik elöregednek.

A zuhanykabin felülete ellátható nanó bevonattal, ami kosztaszító. A zuhanykabin elemei kaphatnak szilikon profil élzárást, melyet 5 évente hasznos lecserélni a jó élzárás megtartásá miatt. A zuhany kabinnál használhatunk mágneses élzáró profilokat is. Zuhanykabin készítése edzettüvegből. Zuhanykabin készítése, javítása polikarbonát használatával. Íves zuhanykabin javítása polikarbonát használatával. Ives üveg zuhanykabinhoz az edzett hajlított üveg legyártása többe kerül, mint a zuhanykabin új ára.

A zuhanykabin fix üvegei ahol találkoznak a burkolattal ott szintelen szilikonnal zárunk. A zuhanykabin fix üvegfalai szabad vége kiköthető merevítővel 45 fokban, vagy a szembeni falhoz. A zuhanykabinhoz használhatunk 6, 8, vagy 10 mm-es üveget. A zuhanykabin készíthető anyagában színezett üveg. A zuhanykabinhoz még használhatunk savmart üveget, vagy katedrál üveget. A zuhanykabinnál használt katedrál üve mintás oldala kifelé álljon. A zuhanykabin vasalatok felülete lehet polírozott, vagy szálcsiszolt felületű. A zuhanykabin vasalatai készülnek felületkezelt bronz öntvényből, vagy inox acélból.

 

Zuhanykabin 9
Zuhanykabin 10
Zuhanykabin 11
Zuhanykabin 12
Zuhanykabin 13
Zuhanykabin 14
Zuhanykabin 15
Zuhanykabin 16