kezdő oldal

Alumínium szerkezetű zuhany paraván
Edzet tüveg zuhany paraván
Fix zuhany paraván
Hajlított üveg zuhany paraván
Inox szerkezetű zuhany paraván
Kapcsolható üvegű zuhany paraván
Keret nélküli zuhany paraván
Laminált üvegű zuhany paraván
Nano bevonatas zuhany paraván
Polikarbonát zuhany paraván
Sárgaréz szerkezetű zuhany paraván
Polikarbonát zuhany paraván
Savmart üvegű zuhany paraván
Vörösréz szerkezetű zuhany paraván
Zuhany paraván vasalat

Zuhany paraván 1

Zuhany paraván 2

Zuhany paraván 3

Zuhany paraván 4

Zuhany paraván 5

Zuhany paraván 6

 

 

 

 

 

 

Zuhany paraván készítése keret nélküli kivitelezéssel. A zuhany paraván készítése edzett üveg alkalmazásával. A zuhany paraván készítése tömör polikarbonát lemezből. A zuhany paravánhoz savmart edzett float, vagy edzett parsol float üveget használunk. A zuhany paraván készíthető még laminált üvegből is. A zuhany paravánhoz a tej polikarbonátot lemezt, is alkalmazhatunk, hogy ne legyen átlátszó a paraván.

A zuhany paraván üvege állhat oldalra kitámasztva a levegőben, vagy egy oldalon a fallal találkozik, és a kád éléhez is kerül kirögzítésre. A zuhany paravánhoz használhatunk 4,- 5,- 6,- 8,- 10 mm-es edzett üveget. A zuhany paraván szabadon lévő sarkait lekerekítjük. A zuhany paraván üvegei biztosítják, hogy a víz ne az egész vízesblokkot úsztassa.

A zuhany paraván katedrál üvegének mintája kifelé álljon hogy a takarítás tisztítása könnyű legyen. A zuhany paraván készüljön egy, vagy több üveglapból kivitelezve. A zuhany paravánhoz használt üvegek találkozásainál szintelen UV álló szilikonnal oldjuk meg a víz zárást. A zuhany paraván készülhet keret nélküli, vagy keretes kivitelezéssel. A zuhany paraván 210 cm-nél ha egy mód van rá készüljön magasabbnak, vagy legalább legyen ilyen magas, hogy a zuhanyozáskor kívülre ne kerüljön víz. A zuhany paraván készítéséhez ne használjunk üregkamrás polikarbonát lemezt mert szinte képtelenség tisztán tartani.

A zuhany paravánhoz a tartó szerkezet készülhet rozsdamentes anyagok használatával, alumíniummal. A zuhany paravánhoz a gyári vasalatok bronz öntvény crómozva a felülete szálcsiszolt, vagy polírozott. A zuhany paravánhoz még használhatunk sárgaréz, vagy vörösréz vasalatot amit a megrendelő esetleges elképzelése alapján készítünk el, mely karcálló lakkal van bevonva, hogy ne tudjon oxidálódni, karcolódni.