Kezdő oldal

Acél tartószerkezetes üveglépcső
Csúszás mentes üveglépcső
Egyoldalon rögzített üveglépcső
Függesztett üveglépcső
Inox tartószerkezetes üveglépcső
Pontmegfogásos üveglépcső
Üveglépcső led világítással
Üveg tartószerkezetes üveglépcső
üveglépcső 4üveglépcső 4

üveglépcső 5üveglépcső 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

üveglépcső 1

üveglépcső 2

üveglépcső 6üveglépcső 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az üveglépcső a használati igényeknek mefelelően tervezzük, és úgy kivitelezzük az üveglépcsőket. Az üveglépcső minimum három rétegből ragasztott, hogy a biztonságnak és az úniós szabványnak megfeleljen. Az üveglépcső rétegei közé mintás fóliát használunk akkor egyedivé tehetjük az üveglépcsőt.

Az üveglépcső készülhet, teljes fehér üvegből ami kevesebb fényt nyel el. A színes üveglépcső a hely hangulatát alakítja át. Az üvelépcső készülhet anyagában színezett parsol float üvegből, melyek lehetnek zöld, barna, szüreke, és kék színüek. Az üveglépcső készítésénél használt fóliákból is rendelkezésre áll egy kisebb színskála. A fóliákból az üveglépcső készítéséhez lehetnek direkt színnel ami átlátszatlan, vagy a használt színes fólia átlátszó Az üveglépcsőhöz negyedik rétegként laminálhatunk tükröt. Az üveglépcsőnél a tükör statikai elemként nem használható.

Az üveglépcső alsó pontmefogásos rözítéssel, vagy a szélén pontmegfogással rögzíthető az acélszerkezethez. Az üveglépcsőt pontmegfogással csak a rozsdamentes szerkezethez lehet biztonsággal ragasztani. Az üveglépcső porszórt acélszerkezethez, csak oldalsó sínes üveglépcső, vagy keretes üveglépcső rendszerben kivitelezhető.

Az üveglépcső felső üvegét nagy terhelésnek kitett helyeken edzett üvegből készítjük, akkor háromszor karcállóbb az üveglépcső. Ez nem azt jelenti, hogy az üveglépcső nem sérül meg. Az üveglépcső felső üvegét használhatjuk edzetten a statikai terhelés és a sérülésnek az ellenállóságában. Az üveglépcsőt laminálás után a három üveget össze csiszojuk, hogy színte egy rétegnek látszik.

Az üveglépcső csúszásgátló csíkkal ellátható, mely jól bírja a takarítást. Az üveglépcső készítésnél az edzés előtt ellátható a teljes felület beégetett csúszásgátló pontokkal. Az üveglépcső csúszásgátló pontok színes üvegporból vannak melyeket beégetünk.

Az üveglépcső a szerkezetbe beépített led élvilágítással biztonságos éjszakai használatot tesz lehetővé. Az üveglépcső színváltó ledvilágítása a hangulatnak megfelelően vezérelhetőek. Az üveglépcső még kaphat súrló fény világítást.

üveglépcső csúszástgátló

üveglépcső csúszástgátló pontok