kezdő oldal

 

acél kapaszkodó

inox kapaszkodó

alumínium kapaszkodó

fa kapaszkodó

Fali kapaszkodó

Fürdőszobai kapaszkodó

Lépcső kapaszkodó

kapaszkodó led világítással

Kötél kapaszkodó

Mozgássérült kapaszkodó

rézszínű kapaszkodó

sárgaréz kapaszkodo

üveg kapaszkodó

vörösréz kapaszkodó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az inox kapaszkodó lehet cső, vagy zártszelvény.

A fa kapaszkodó kivitelezésénél mindig hossztoldott rétegragasztott fa felhasználásával készítjük, pácoljuk lakkozzuk,vagy zománc festékkel szórt festéssel készítjük. Réteg ragasztott fa kapaszkodó nem használható kültéren. A fa kapaszkodó készülhet keményfából. A kapaszkodóhoz használt keményfa gőzölt és hossztoldott. A fa kapaszkodó lehet kör alakú, omega alakú, négyzet alakú. A fa kapaszkodó készülhet akác, tölgy, bükk, vagy kőris felhasználásával.

A inox kapaszkodó kül és beltérre egyformán használható. A inox kapaszkodó felülete lehet szálcsiszolt, vagy polírozott. A polírozott inox kapaszkodó felülete nagyon érzékeny, ezért nagy terhelésnek kitett helyeken nem ajánlott használni.

Alumínium kapaszkodó készülhet porszórt festéssel, vagy eloxált felülettel. Az alumínium kapaszkodó összeállítható gyári elemekből. Az egyedi kapaszkodó készítésénél avi hegesztéssel rögzítünk.

Az üveg kapaszkodó rögzítésére inox elemeket alkalmazunk. Az üveg kapaszkodó az üvegeinek mindíg edzetteknek, és lamináltnak kell, hogy legyenek a biztonság és a terhelhetőség miatt.

A kapaszkodók led világítását előre kell a tervezésnél meghatározni, mert az egészet úgy kell előkészíteni. A kapaszkodó led világításához használt ledek lehetnek színváltók.

Az acél kapaszkodó felületét horganyozzuk, vagy tüzihorganyozzuk. A kapaszkodó porszórt festéssel kerül felhasználásra a korrózió védelem után.

A réz és rézszínű kapaszkodók csak és kizárólag UV álló védőlakkal kerülhetnek felhasználásra.

A mozgássérült kapaszkodó felületére kapaszkodást segítő bevonatot kell létrehozni.